Enzymatic processes for food valorization

Enzymatic processes for food valorization

Publishing house :
Academic press
EAN:
9780323959964
Year of edition:
ISBN:
978-0-323-95996-4
Language:
INGLES
Availability:
Collection :
SIN COLECCION

Descuento:

-5%

Before :

182,00 €

Despues:

172,90 €
VAT included
Notify availability

Matter in Papelería La pajarita

  • Aliños y salsas -5%
    Titulo del libro
    Aliños y salsas
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags

    3,95 €3,75 €

  • La cuina de les figues -5%
    Titulo del libro
    La cuina de les figues
    GOMIZ, JOSEP / MORELL, JOSEP M.
    Pages editors
    En aquest llibre, els xefs Josep Gómez i Josep M. Morell ens acosten vuitanta-cinc receptes on l'ingredient pr...

    11,00 €10,45 €

  • Les ostres: Com preparar-les 10 vegades -5%
    Titulo del libro
    Les ostres: Com preparar-les 10 vegades
    Nº 27
    Gaig i Framis, Carles
    Sd edicions
    Carles Gaig, quarta generació d'una família de cuiners, proposa 10 maneres de menjar les ostres -un producte ...

    6,95 €6,60 €

  • Trigo sarraceno -5%
    Titulo del libro
    Trigo sarraceno
    Catz, Clemence
    Beta editorial
    Aproveche sus componentes mucilaginosos para preparar BLINIS sin huevos o una masa de pizza sin gluten. Consuma...

    9,95 €9,45 €

  • Cocina para indignados -5%
    Titulo del libro
    Cocina para indignados
    Lopez Fernández, Jaime
    Clave intelectual
    "Lo que hace Jaime López va más allá [de la cocina]; Su blog nos enamoró en el Huffington y tiene fascinado...

    19,00 €18,05 €

Academic press in Papelería La pajarita