Mar i muntanya

Mar i muntanya. El receptari tradicional

Nº:
38
Publishing house :
Viena
EAN:
9788419474681
Year of edition:
ISBN:
978-84-19474-68-1
Pages :
144
Binding :
RUSTICA
Language:
CATALAN
Width:
153
High:
233
Availability:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Collection :
Milfulls

Descuento:

-5%

Before :

19,00 €

Despues:

18,05 €
VAT included
Buy

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment,  a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Other books of the author in Papelería La pajarita

  • Sofregit -5%
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    19,90 €18,91 €

    Buy
  • Deliciós mar -5%
    Titulo del libro
    Deliciós mar
    Nº 21
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRI...

    19,95 €18,95 €

  • Sofregit -5%
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma,...

    18,90 €17,96 €

  • Delicioso mar -5%
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...

    19,95 €18,95 €

Matter in Papelería La pajarita

  • COCINAR EN MENOS DE 10 MINUTOS PARA DUMMIES -5%
    Titulo del libro
    COCINAR EN MENOS DE 10 MINUTOS PARA DUMMIES
    LARAISON, EMILIE
    Ceac ediciones
    Colección de libros de cocina de 96 páginas con 40 recetas muy sencillas que se preparan con un máximo de 6 ...

    6,95 €6,60 €

  • Del huerto a la cocina -5%
    Titulo del libro
    Del huerto a la cocina
    AA.VV
    Libsa
    Con este libro emprendemos el camino desde el momento de la siembra hasta la recolección y trasladaremos esos ...

    9,95 €9,45 €

  • Sabores do Alentejo -5%
    Titulo del libro
    Sabores do Alentejo
    Carmelita Luz
    Sopa de letras
    Esta obra é o legado de um casal que se dedicou durante anos à conservação da memória da gastronomia do Ba...

    4,91 €4,66 €

  • Cómo asociar los alimentos para mejorar tu digestión -5%
    Titulo del libro
    Cómo asociar los alimentos para mejorar tu digestión
    Perrin, Marie-Gabrielle
    Larousse
    ¿Quién no ha sentido alguna vez pesadez, hinchazón u otras molestias digestivas después de comer ¿Y si en ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    20,50 €19,48 €

    Buy
  • CHEESECAKES -5%
    Titulo del libro
    CHEESECAKES
    YANN LECLERC
    Cupula (libros cupula)
    Este libro te ofrece las mejores recetas para preparar los pasteles de  queso más sabrosos, desde el tradicion...

    16,95 €16,10 €

Viena in Papelería La pajarita